Gastenboek

Geschreven door JanR: , 24. apr, 2017
Henri timmert bij ons al vanaf 2002! Op de foto ons tuinhuis, maar er is meer gebeurt: renovatie van onze badkamer, het toilet, de keuken, het maken van vaste kasten met schuifdeursystemen, het uitvoeren van onderhoudstimmerwerk aan de gevel-overstekken, installatiewerk, het vervangen van sloten, tuinhekken, schuttingen, etc., etc. Allemaal VAKWERK!
Accuraat, snelVan harte aanbevolen.
E-mail:
Geschreven door André en Jacomijn, 25. jul, 2013
Wij hebben Henri al regelmatig ingeschakeld. Zo heeft hij onze jaren '30 schouw betegeld, een voorzetwand geplaatst, de trapleuning in oude staat teruggebracht en de vensterbank vervangen. En als kers op de slagroom heeft hij een mooie, houten dakkapel gebouwd. Vervolgens zijn er twee grote slaapkamers gecreëerd. Wat ons betreft onderscheidt Henri zich in zijn vakmanschap en houding om altijd mee te denken.
E-mail:
Geschreven door Hilbert en Evelien de Vries, 23. jun, 2013
Henri van de Haar heeft ons toilet vernieuwd. Wij zijn erg tevreden. De communicatie verliep erg goed. Aan ons werd gevraagd wat onze wensen waren en toen we uiteindelijk toch andere voegen en strips wilden was dit geen probleem. Daarnaast onze complimenten over de nette afwerking van het toilet. Ten slotte was al het afval telkens keurig opgeruimd en afgevoerd.
Wij kunnen Van de Haar Bouw- Onderhoud dus zeker aanbevelen.
E-mail:

Nieuwe reacties

15.09 | 10:18

Maar is inmiddels allemaal duidelijk en in gang gezet, dank!
mvg Peter Paternotte

05.06 | 14:24

Geachte heer van de Haar, begin deze week stuurde ik een email over een verbouwing van mijn badkamer. Is die wel doorgekomen? Graag bericht of die ontvangen is.